Recepty

výmluvné a samozřejmě tajné recepty na různé dobroty včetně postupů můžete ocenit zde

 

 

1) mrož po sicilsku

    kupte lahev portského ze sicílie a lahev koňaku

    portské, 3 dcl v misce nabídněte mroži, pokud ho nepřijme, je zcela mimo mísu a je třeba ho sníst. vezměte paličku na maso, nebo jinou zbraň a vezměte si mrože. pokud se brání nebo se vám nepodaří odříznout malý kousek je dovoleno použití střelné zbraně.

    až budete mít doma plátek mrože (ale i kráva je dobrá), naložte ho na den do toho portského, tuším že tři deci budou stačit, podle toho kolik masa, že.

    uvařte rýži v pánvi, postaru, žádnej zasranej pytlík, nechte ji tam čekat, respektive v průběhu rýžování hoďte mrože na pánev, podotýkám maximálně rozpálenou, opražte z jedné i druhé strany (podle mejch hodin na to stačí asi tak 3 minuty na stranu, pak je dorůžova až done).

    dejte si štamprli koňaku nebo dvě a rýži přisypte k skorohotovému mroži. nechte zahřát. přilejte deci koňaku a zapalte to, hejhejhej!!!

    na koho to bude málo sladé může poté přilít mírně rozpuštěný med se sojovkou, nebo jenom med, nebo jenom sojovku, podle dochucovacích pohárků

guť chuť

 

2) SHII - TAKE ala bedla

    v trojobalu osmažíme klobouky shii-take, dobré, chutné, uspokojující, lze i v různých varijacích, které jsou ale na prodej:))